Cum comand? | Cum platesc? | Cum primesc produsele? | Termeni si conditii | Contul meu | Cos

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate

Accesorii telefoane mobile, Camere video de securitate
Te afli la : Amplificator semnal GSM > Amplificator GSM/E-GSM pentru spatii de 1000 mp.


Amplificator GSM/E-GSM pentru spatii de 1000 mp.
zoom

    

Amplificator GSM/E-GSM pentru spatii de 1000 mp. (cod: 3630)
Produs in stoc!
Imagine cu titlu informativ.


Pret: Lei:2.000,00
 


Descriere produs:

                              AMPLIFICATOR E-GSM/3G 1000 metri patrati ( Vodafone / Orange / Telekom)
 
          Sacadarea convorbirilor, intreruperea acestora sau lipsa de semnal gsm sunt probleme care ne provoaca neplaceri in zonele unde semnalul gsm este deficitar sau aproape inexistent, fapt ce poate provoca pierderea unor clienti, afaceri sau chiar cererea unui ajutor in caz de un eventual pericol sau catastrofa naturala.
           Incepand de acum aceste probleme sunt de domeniul trecutului si poti sa uiti linistit/a de zilele in care te catarai pe dealuri sau prin copaci pentru a prinde un ,,smoc'' de semnal si toate acestea de multe ori pe ploaie sau frig.
            Cu acest amplificator dual, calitatea semnalului va fi semnificativ imbunatatita astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de convorbiri de calitate sau de o ,,navigare'' pe internet in conditii normale.
 
         Functionarea acestui amplificator gsm dual este proiectata in asa fel incat sa va ofere libertate de miscare (semnal wirelles / fara fir) in locatia respectiva, putand astfel comunica clar, stabil si fara intreruperi.
        Conceput pentru suprafete de 1000 de metri patrati, acest amplificator gsm este compatibil cu toate telefoanele mobile si tabletele existente precum si cu operatorii de telefonie mobila Orange / Vodafone si Telekom in gama de benzi cuprinsa intre 880-960 MHz(GSM si E-GSM), frecvente intalnite la majoritatea operatorilor de telefonie mobila din Europa.
         Acest amplificator / repetor gsm este un dispozitiv de amplificare RF (radio frecventa) ce capteaza semnalul slab din exterior (sau o reflexie in cazul in care nu exista semnal) cu ajutorul unei antene Yagi externe care il directioneaza in amplificator, care datorita celor 65 de dB, amplifica si stabilizeaza semnalul  captat si il retransmite amplificat antenei interne care il distribuie uniform (WIRELLES) in locatia respectiva, facand astfel posibila convorbirea sau navigarea simultana nelimitata a numarului de utilizatori din locul respectiv.
 
          De retinut ! Aria de acoperire cu semnal gsm in interiorul locatiei depinde foarte mult de calitatea semnalului existent la intrarea in amplificator.
          Acest aparat functioneaza doar in GSM/E-GSM .
 
          El poate fi montat in nenumarate sectoare de activitate, cum ar fi:
> privat: apartamente, case de vacanta, piscine acoperite, pivnite, garaje...
> comercial: magazine, birouri, depozite, pensiuni, restaurante, sali de sport, exploatari petroliere si forestiere...
> prim ajutor: unitati UPU, salvare, salvamont, politie, pompieri, statii meteo...
 
           Continutiul pachetului include tot ceea ce aveti nevoie pentru a imbunatati calitatea semnalului si anume :
  • unitate amplificare semnal (amplificator) X 1 buc.
  • antena externa Yagi de 9 dBi + 10 metri de cablu X 1 buc. (optional de 12 dBi)
  • antena interna panou de 7 dBi X 1 buc.
  • toate mufele necesare inserate pe cablurile aferente
  • sursa de alimentare X 1 buc.
  • certificat de garantie
  • instructiuni de folosire si montaj in limba romana X 1 buc.
  • fisa de omologare a produsului (in copie la cerere pentu caietele de sarcini) X 1 buc.
  • ambalaj : cutie de carton si folie PE
           Amplificatorul este prevazut cu un circuit ,,buit-in''AGC (auto gain control) ce controleaza si ajusteaza automat castigul de semnal in functie de puterea de intrare, astfel ca in conditii optime de semnal, durata de viata a acumulatorului de la telefon sau tableta se va extinde iar telefonul necesita mai putina energie RF pentru a functiona si tot odata utilizatorul telefonului este mai putin expus la radiatiile emise de telefon.
          Acest produs este in conformitate cu standardul european ETS 300 609-4/GSM 11.26 pct. 7.3,1 si respecta standardele GB europene si nu constituie un pericol pentru sanatate.
 
           >Pretul pentru acelasi repetor dar cu antena externa de 12 dBi este de 1320 lei.
           >Pretul pentru acelasi repetor dar cu antena externa de 18 dBi este de 1483 lei.
           
              Pentru solutii personalizate sau pentru acoperirea unor zone mai mici sau mai mari, va rugam contactatine in scris la comenzi@avc.ro sau telefonic la numarul 0740-818 499, unde un operator va va oferi toate detaliile si solutiile de care dispunem pentru a va satisface cerintele in functie de configuratia aleasa precum si a amplasarii si compartimentarii locatiei respective. Puteti de asemenea vizualiza si categoria Amplificator semnal GSM  la adresa http://www.avc.ro/app_shop/prodList.asp?idCategory=498
                              
Denumire
 Amplificator/repetor
semnal GSM/E-GSM

Acoperire [mp]

300

Frecventa  [MHz]
880-960

Putere de iesire

UL/DL 5dBm

Castig [dB]

UL 50/DL55

 Impendanta [OHm]

 50

Intarziere [us]

 1,5

Nivel al semnalului parazitar [DBm]

<=-40

Temperatura de lucru (grade Celsius)

-20/+55

Alimentare

AC 220V / 50Hz

      

 

 


 

Produse similare :

- produse din aceasi categorie - Amplificator semnal GSM ;
 

Diverse :
- Anunta un prieten
- intrebare produs

CATEGORII DE PRODUSE:

Amplificator semnal GSMAntene amplificare semnalCarcase GSMAcumulatoriMijloc telefon mobilTastaturi GSMIncarcator reteaIncarcator autoHands freeCablu de dateHuse luxHuse NEOPRENSac telefonToc pieleToc NEOPRENDiverse GSMCamera supraveghere alb-negruCamera supraveghere colorCamera supraveghere IPCamera video falsaLentile videoSuportiPlaca de captura - DVR cardAparate de controlScannereUTP - transceiverCarcase camere videoAccesorii CCTVInterfoane audio - videoMufeAnteneFete / carcaseIncarcator USBCar kitHuse simpleHuse lux cu snurHuse cu fermoarHuse din pieleHuse TIMHuse cauciuc cu snurToc carouriAdaptori antenaAdaptor antena modem

Stiri si noutati

La Multi Ani !
Data: 1/1/2019 1:26:56 PM

Stimati clienti, colaboratori si vizitatori, echipa AVC va ureaza un Nou An (2019) mai bun, prosper si stabil.... (detalii)

mai multe stiri